Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour Şcoala Veche s-a impus la turneul de baschet 3 la 3 de la Mamaia (galerie foto)

ro

25 Jul, 2017 00:00 1809 Marime text
Şcoala Veche, echipa care în această vară a reprezentant România în competiţiile internaţionale de baschet 3x3, a câştigat Superbet Constanţa Streetplay, a şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour.
 
Turneul s-a disputat pe esplanada Perla din Mamaia, a fost dominat de echipa bucureşteană, alcătuită din Mihai VăcărescuBogdan Sandu, Marius Ciotlăuş şi Cezar Bărăgău, care a câştigat toate cele şase meciuri înainte de expirarea timpului regulamentar şi a avut o medie de 21,3 puncte pe meci.
 
Cei patru i-au învins în finală pe marii lor rivali de la Rahova’s Finest, scor final 21-7, bifând cel de-al doilea succes din tur, în timp ce Rahova are trei turnee cucerite. Cele două terenuri de baschet instalate în apropierea plajei din Mamaia au fost principalul punct de atracţie pentru două zile, mii de spectatori oprindu-se pentru a urmări partidele, dar şi pentru a participa la concursurile care le-au fost dedicat şi la care au putut câştiga premii în bani sau obiecte oferite de partenerii competiţiei.
 
La Open Feminin, echipa Agro Squad, cu Mihaela Chelariu, Sonia Vilcinschi, Alexandra Chiţanu şi Alexandra Anghel de la CS Agronomia Bucureşti în componenţă, a câştigat turneul după o finală echilibrată, scor 16-13 cu Foxi Squad.

Demonstraţiile de slam-dunk, momentele de dans şi execuţiile spectaculoase ale majoretelor au completat un weekend plin de distracţie. Baschetul 3x3 devine din ce în ce mai popular, mai ales după ce a fost inclus pe lista disciplinelor olimpice, începând cu ediţia Tokyo 2020, iar la turneul constănţean s-au înscris aproape 300 de jucători.
 
Printre participanţii de la turneu s-au numărat și soldați ai armatei americane, cantonați în baza de la Mihail Kogălniceanu. Chiar dacă sunt foarte bine pregătiți fizic, americanii nu au avut succes pe terenul de baschet. Niciuna dintre cele trei echipe prezente în turneu nu a reușit să depășească faza grupelor. Totuși, soldații americani s-au bucurat din plin de atmosfera de la turneul constănțean.

Concursul de slam-dunk a fost adjudecat de Șerban Bălan, care se află la cel de-al treilea titlu în acest concurs, în cadrul circuitului național Sport Arena Streetball. El l-a învins în finală pe Grațian Pintea, cei doi având nevoie de un baraj pentru a putea fi departajați, ambii având execuții extrem de spectaculoase.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii