Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A redevenit „marinar“! „E un sentiment frumos să văd din nou Farul în Liga 1“

ro

26 Jun, 2021 00:00 4024 Marime text
 
  • Sâmbătă, 26 iunie, Farul Constanța susține meciul cu Rapid București.
Farul Constanța își continuă pregătirea în cantonamentul de la Poiana Brașov.
 
În ultimele zile, „marinarii“ au alternat ședințele de pregătire tehnico - tactice de pe terenul de la Campo Verde cu cele din sala de forță de la Ana Hotels, iar în program sunt incluse și meciuri de verificare. În prima dispută amicală, formația de pe litoral a învins Corona Brașov (Liga a 2-a), scor 2-0, iar sâmbătă, 26 iunie, adversara este Rapid București, nou promovată în Liga 1. Meciul se joacă de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului din Brașov, și este transmis în direct de Digi Sport 1.   
 
Jucătorii Farului aflați în lot la munte sunt supravegheați la sala de forță de antrenorii Cătălin Anghel, Cristian Sava, Sorin Rădoi și Constantin Fălină, preparatorii fizici Ștefan Anghel și Gabriel Zaharia, doctorul Shadi Flaha și fiziokinetoterapeuții Paul Ciocănescu și Denis Răilean. Fiecare zi de antrenament se încheie apoi cu partea tactică, coordonată de managerul tehnic Gică Hagi.
 
„Sperăm să ajungem în play-off, să fim cât mai sus și să ne batem la primele locuri“, a declarat atacantul Adrian Petre, nou achiziționat de Farul. „Cred în acest proiect și că se va face performanță. E un sentiment frumos să văd din nou Farul în Liga 1. Îmi propun să muncesc la antrenamente cât mai bine, iar, când se va apela la mine, să satisfac exigențele celor din staff-ul tehnic și ale suporterilor“, a menționat și fundașul Ionuț Larie, revenit sub culorile Farului.

În cantonamentul Farului a ajuns şi Enes Sali, care, la numai 15 ani și patru luni, este cel mai tânăr jucător din lotul „marinarilor“ prezent în stagiul de pregătire montan. Deși este născut în 2006, Enes a făcut deja pasul către juniorii U-17, alături de care a devenit campion al României în acest an. Enes este autorul unor goluri spectaculoase atât în Liga Elitelor, câte și la Naționala Under-16 a României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la pregătirea echipei din sala de forță. Sursa foto: Farul Constanța 
 
Citește și:

Adrian Petre, achiziţionat de Farul Constanţa, care s-a şi despărţit de patru jucători

Ionuț Larie a semnat cu Farul Constanța

Sâmbătă, Farul întâlnește Rapid București. Mulți juniori prezenți în lotul constănțean la Poiana Brașov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii