Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Florentin Manolache, fost preşedinte la Săgeata Năvodari şi Delta Tulcea

ro

20 Feb, 2016 00:00 5772 Marime text
Bucuria victoriei de joi, de la Constanţa, 3-1 în amicalul cu FC Farul, i-a fost umbrită echipei Delta Dobrogea Tulcea de moartea, în aceeaşi seară, a ing. Florentin Manolache, fost preşedinte al clubului. 
 
„Cu regret anunţăm decesul domnului inginer Florentin Manolache, cel ce a fost preşedintele clubului Delta Dobrogea Tulcea, cunoscut om de fotbal. Dumnezeu să îl ierte!“, este anunţul postat pe pagina de Facebook a clubului tulcean.
 
Florentin Manolache a activat ca preşedinte şi la Săgeata Năvodari, fiind prezentat în această postură în ianuarie 2013, alături de Constantin Gache (noul antrenor principal de atunci), Nicu Babu (finanţator) şi Mihai Guliu (manager şi antrenor secund).
 
„Florentin Manolache s-a stins din viaţă la numai 49 de ani, pierzând lupta cu boala. Săgeata Năvodari a promovat în Liga 1 cu el preşedinte. Înmormântarea are loc sâmbătă, la ora 12.00, la Tulcea. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a spus Mihai Guliu, care acum e manager sportiv la FC Farul. În prima fotografie apar, de la stânga la dreapta, Nicu Babu, Florentin Manolache, Constantin Gache şi Mihai Guliu, la conferinţa de prezentare din 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii