Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A ieşit campion de karate la prima sa participare la Naţionale

ro

16 Oct, 2012 01:00 1241 Marime text
karate111.jpgClubul Sportiv „Marea Neagră" din Constanţa a obţinut două medalii la Campionatul Naţional de karate pentru copii şi tineret, la stilul „Shito-Ryu", de la Federaţia Română de Karate (WKF). Cei care au urcat pe podium sunt fraţii Bocai, Vlad (locul întâi la copii 7 ani, la kata individual) şi Tudor (locul trei la copii 10-11 ani, la kumite individual).

La întrecerea desfăşurată în sala Complexului Sportiv de la Izvorani au participat 185 de sportivi de la 16 cluburi de karate „Shito-Ryu". Performanţa lui Vlad Bocai este cu atât mai însemnată cu cât puştiul s-a aflat la prima sa participare la concursurile de karate. Şi a ieşit campion naţional! Vlăduţ este elev în clasa întâi la Şcoala generală nr. 5 din Mangalia. Practică artele marţiale de la vârsta de cinci ani, iar în luna decembrie a acestui an va împlini opt ani. „Chiar dacă este un copil, Vlad s-a comportat foarte bine, nu a avut emoţii şi a respectat toate indicaţiile primite", a declarat Florin Iordănoaia, preşedintele CS „Marea Neagră".

Şi fratele lui Vlad, Tudor, a avut o evoluţie remarcată, obţinând medalia de bronz la o categorie de vârstă mult mai grea, cu un număr foarte mare de participanţi.

Clubul constănţean a mai participat la Naţionale cu încă doi sportivi, Ioan Zal Gidu şi Ştefan Iulian Mardarie, care nu au urcat însă pe podium. „În perioada următoare, conducerea clubului va face o analiză a rezultatelor, va viziona filmele cu meciurile desfăşurate şi se vor lua o serie de măsuri pentru a creşte nivelul de pregătire al sportivilor. Considerăm că rezultatele de la această competiţie sunt bune", a spus Mihai Cîju, secretarul general al clubului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii