Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost anunțată ora partidei dintre Simona Halep și Harriet Dart, de la Australian Open

ro

22 Jan, 2020 17:02 1799 Marime text
Simona Halep (locul 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady în primul tur de la Australian Open, și se va duela cu britanica Harriet Dart (173 WTA) în turul doi al turneului, scrie digisport.ro. 

Organizatorii au stabilit ora disputării partidei de joi. Astfel, românca, fostul lider mondial, va evolua de la ora 10:00 (ora României).

În ediția precedentă a Australian Open, Simona Halep a fost eliminată în turul al patrulea de Serena Williams (6-1, 4-6, 6-4).

Cea mai bună performanță a Simonei Halep de la Australian Open este o finală, în 2018, pierdută în fața danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Dart este încântată de duelul cu Simona Halep: „Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine s-a înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi”, a declarat Harriet Dart.

Tenismena din Marea Britanie se așteaptă la o partidă complicată împotriva Simonei Halep. „Este o campioană incredibilă, voi avea un meci greu. Va fi o altă oportunitate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul”, a afirmat Dart.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii