Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Meciul FC Farul - SC Bacău, care trebuia să se joace astăzi, la Constanţa, a fost amânat

ro

07 May, 2016 00:00 3134 Marime text
FC Farul susţine astăzi meciul din etapa a şasea a turneului play-off al Ligii a 2-a, întâlnind la Constanţa, de la ora 11.00, SC Bacău. Cele două formaţii s-au întâlnit de curând la Bacău, pe 29 aprilie, iar „marinarii“ au obţinut o victorie la scor, 5-1, aceasta fiind primul lor succes în play-off, celelalte patru partide pierzându-le cu golaveraj 2-14. 
 
Pentru partida de astăzi, antrenorii FC Farul, Ion Barbu şi Gică Mina, nu îi vor putea folosi pe Tigoianu, Murgoci, Manole şi Pungă, în schimb, se vor putea baza pe căpitanul Florin Pătraşcu, refăcut după o intervenţie chirurgicală. „Ne aşteaptă un nou meci greu cu SC Bacău. Trebuie să fim concentraţi, iar în urma evoluţiei, să ieşim iar victorioşi”, a declarat Ion Barbu. „Vrem să câştigăm iar, pentru că nu mai avem nimic de pierdut. Ne-am dori ca băieţii să se exprime ca la Bacău până la finalul campionatului, să luăm cât mai multe puncte şi să vedem unde ne clasăm”, a spus şi Gică Mina. În ultimul meci jucat pe stadionul „Farul“ între cele două echipe, băcăuanii s-au impus cu 2-1, rezultat care a condus la demisia antrenorului Constantin Gache.
 
Astăzi, în play-off se mai joacă meciurile Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni (de la ora 11.00) şi Dunărea Călăraşi - Rapid Bucureşti (de la ora 13.00). Clasamentul este următorul: 1. Rapid - 34p, 2. Călăraşi - 31p, 3. Brăila - 28p, 4. Clinceni - 27p, 5. Bacău - 22p, 6. Farul - 22p.

UPDATE 2:
Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit ca „jocurile din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii a 2-a programate inițial în data de 07.05.2016 se vor desfășura în data de 11 mai 2016, ora 17.00”.

UPDATE 1: Partida FC Farul - SC Bacău nu se va mai juca astăzi, fiind amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior. Hotărârea a fost luată de Federaţia Română de Fotbal, în urma morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

„Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele și regretă dispariția zguduitoare a fotbalistului Patrick Ekeng.

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federația Română de Fotbal își exprimă condoleanțele față de familia fotbalistului, colegii lui de echipă și toți reprezentanții clubului Dinamo București.

Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal”, se arată pe site-ul oficial al FRF.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii