Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„A atins obiectivul bunicului său” Jucătorul de tenis Ștefan Paloși, din Constanța, participă la Roland Garros

ro

02 Jun, 2018 11:30 4592 Marime text
Jucătorul constănțean de tenis Ștefan Paloși, care, din luna martie a acestui an, activează la CSA Steaua București, participă  în întrecerea juniorilor de la Roland Garros, programată între 3 și 9 iunie a.c.
 
Aflat pe locul 48 în clasamentul mondial al juniorilor, Ștefan (18 ani), a fost acceptat pe tabloul principal al turneului din capitala Franței.   
 

La 1 ianuarie 2018, Ștefan era clasat pe locul 20 în lume, iar acum ocupă poziția a 48-a. A trecut printr-o perioadă de accidentări și refacere, neputând participa la turneele planificate la începutul anului. Pentru Roland Garros a făcut deplasarea cu echipa ITF, plecând de acasă pe 9 mai, la două turnee în Italia, premergătoare marii întreceri de la Paris. A ajuns la acest nivel datorită faptului că a muncit foarte mult și a fost serios și profesionist. Prin participarea la Roland Garros a atins obiectivul bunicului său (Francisc Paloși), care, de Sus, ne-a supravegheat și ne-a ajutat, iar noi i-am împlinit dorința. Indiferent de rezultat, noi avem mare încredere în Ștefan, pe care îl vom susține până la capăt. Sper să facă un rezultat bun, să mai agațe un cui pe harta Europei, așa cum au făcut-o constănțenii Andrei Pavel (care îl îndrumă și îl sfătuiește să aleagă un drum bun în această „junglă” a sportului de performanță), Horia Tecău (cu care are o relație foarte bună) și nu în ultimul rând Simoan Halep. Ștefan este un copil cu un viitor frumos, iar, dacă nu apar accidentările grave, care să îl țină departe de teren, eu sper că va ajunge unde își dorește. Felicitări, Ștefan, bafă și succes! Mulțumesc, tată (Francisc Paloși), este mesajul tatălui tânărului sportiv, Ionuț Paloși. 


Sursa foto: Facebook (Ionuț Paloși) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii