Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

19 medalii la categoriile A şi B CSC Mihail Kogălniceanu, locul întâi pe echipe la copii şi cadeţi, la Campionatul Naţional de Taekwondo (galerie foto)

ro

25 Apr, 2018 00:00 2642 Marime text
Sportivii de la secţia de Taekwondo WT de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa şi-au dovedit valoarea şi la ediţia 2018 a Campionatului Naţional, care s-a disputat, timp de două zile, la Bucureşti, la toate categoriile de vârstă şi de greutate.
 
La competiţie au participat în jur de 600 de luptători, de la 28 de cluburi din întreaga ţară, CSC Mihail Kogălniceanu înscriind în concurs 32 de sportivi (29 la categoria A şi trei la categoria B). La categoria A, clubul constănţean a urcat pe podium de 18 ori. Denisa Gheondea, Sergiu Gheondea şi Andrei Mureşan au cucerit medaliile de aur şi titlurile de campioni ai României. Pe locul doi s-au clasat, devenind astfel vicecampioni naţionali, Mario Apolozan, Ştefania Vintze, Vasilică Decusară, Cristina Prisecaru, Mihaela Dumitraşcu, Alexandra Coteţ şi Anca Mihăilă.
 
Medaliile de bronz le-au revenit Cristinei Olteanu, lui Alexandru Negruţ, lui Fabrian Bujanschi, lui Florin Cornea, Ştefaniei Popa, lui Răzvan Anghelide, Mariei Rusu şi Laurei Aldea.
La categoria B, CSC Mihail Kogălniceanu a luat medalie (argint), prin Adrian Chiriac.
 
„Competiţia a avut un înalt nivel tehnic, cu foarte multe surprize, astfel că sportivi care erau favoriţi la titlul de campion nu au făcut faţă fizic acestei provocări. Clubul nostru a reuşit totuşi câteva performanţe notabile, ocupând locul întâi pe ţară în clasamentul general pe echipe la categoriile copii şi cadeţi. La juniori, ne-am clasat pe poziţia a patra în ierarhia generală. Mulţumim pe această cale, pentru sprijinul acordat, atât Consiliului Local şi doamnei primar al localităţii Mihail Kogălniceanu, Anca Belu, cât şi Consiliului Local şi domnului primar al comunei Nicolae Bălcescu, Dumitru Timofte. Aşteptăm vacanţa mare, pentru a putea pregăti sportivii care vor participa la competiţiile internaţionale. Sperăm să găsim sponsori pentru acest obiectiv“, a declarat Laurenţiu Palangă, antrenorul secţiei de Taekwondo WT a CSC Mihail Kogălniceanu, Din colectivul tehnic mai face parte instructorii Marian Olteanu şi Anda Emanuela Badea.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii