Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

14 august, ziua cea mare Anunţ important pentru arbitrii din Constanţa

ro

03 Aug, 2017 00:00 1373 Marime text
Examenul în vederea obţinerii categoriei I de către arbitrii de fotbal constănţeni a fost programat luni, 14 august, la ora 19.00, la Casa de Cultură din Constanţa. 

Participă arbitrii de categoria a II-a care îndeplinesc condiţiile pentru a promova în categoria superioară: să aibă un stagiu de 18 luni în categoria a II-a, să fi condus ca arbitru sau arbitru asistent cel puţin 15 jocuri oficiale ca arbitru de categoria a II-a, să fi participat cu regularitate la şedinţele organizate de CJA, să nu fi suferit sancţiuni disciplinare la jocurile arbitrate in ultimele 12 luni.
Casa de Cultură găzduieşte luni, 14 august, de la aceeaşi oră, şi examenul pentru obţinerea categoriei a II-a. Vor fi testaţi arbitrii stagiari care îndeplinesc condiţiile de promovare, astfel: să aibă cel puţin şase luni vechime ca arbitru stagiar, să fi condus ca arbitru sau arbitru asistent cel puţin 12 jocuri oficiale, să fi participat cu regularitate la şedinţele organizate de Comisia Judeţeană de Arbitri, să nu fi suferit sancţiuni disciplinare în ultimul sezon competiţional.

În ambele examene, dosarele se depun la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa până la data de 11 august a.c., în atenţia lui Ştefan Momescu, şi trebuie să cuprindă următoarele: cerere de înscriere, fişă-tip cu datele personale (fişa de evidenţă din „Documente utile“), tabel nominal cu jocurile arbitrate, avizat de preşedinte CJA, certificat de cazier judiciar şi aviz medical - viza medicală la dr. Gheorghe Dumitru. Testare teoretică, zece întrebări din Legile Jocului 2017/2018 şi ROAF 2017, timp de răspuns 30 de minute. Nota minimă de promovare în categoria superioară este 7.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii