Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zile pline pentru Polaris M Holding Tone de deşeuri colectate şi constănţeni premiaţi de compania care ţine oraşul curat (galerie foto)

ro

01 Jul, 2014 00:00 3065 Marime text
Zile pline de activităţi pentru Polaris M Holding. În perioada 27 - 28 iunie, companiile Polaris M Holding şi Gremlin au organizat campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice „Fă-le vânt deşeurilor!“. Acţiunile de ecologizare nu s-au oprit aici, astfel că, duminică, în spiritul caracteristic, compania Polaris M Holding a susţinut Ziua Naţională a Curăţeniei, pentru cel de-al cincilea an consecutiv. Activitatea a făcut parte din proiectul „Let’s do it, Danube!“ şi s-a desfăşurat pe malul Lacului Tăbăcărie, între zonele delimitate de Biserica Sf. Mina şi staţia de epurare de la intrarea în staţiunea Mamaia.

Cea de-a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de anul acesta a oferit constănţenilor posibilitatea de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrică şi electronică uzată şi de a fi premiaţi în consecinţă. Astfel, locuitorii de la malul mării au reuşit ca, în doar două zile, să predea, în vederea reciclării, 5897 kg de deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Indiferent de modalitatea de predare, fiecare participant la campanie a primit pe loc un evantai, precum şi un bilet la tombolă.

Voluntarii implicaţi în acţiunea „Let’s do it, Danube!“ îşi vor adjudeca un premiu mult mai preţios - un mediu curat. Compania Polaris a avut o dublă implicare în această acţiune de ecologizare, participând în calitate de voluntar şi de partener logistic. Rolul de partener logistic a presupus preluarea sacilor cu deşeuri din zonele indicate de organizatori şi echiparea voluntarilor cu mănuşi, saci şi tricouri. Deşeurile reciclabile (plastic, hârtie) vor fi valorificate, iar cele nereciclabile au fost transportate la rampa ecologică.
Aşadar, s-a pus accentul pe promovarea unui comportament responsabil faţă de mediu, manifestarea reprezentând un exemplu de civism din partea angajaţilor companiei Polaris M Holding şi a cetăţenilor constănţeni. Campania desfăşurată sub sloganul „Fă-le vânt deşeurilor!“ s-a încheiat cu desemnarea câştigătorilor prin tragere la sorţi, iar premiile oferite de organizatori i-au făcut fericiţi pe următorii deponenți: Olguţa Diţu - ventilator de birou; Mihai Andrei - ventilator cu apă şi Eugenia Pascu - aparat de aer condiţionat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii