Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei zile de discuţii şi dezbateri Constănţenii, aşteptaţi la Congresul Internațional al Martorilor lui Iehova

ro

16 Aug, 2017 15:58 4478 Marime text
Congresul Internațional al Martorilor lui Iehova, la care sunt așteptați în jur de 30.000 de oameni, va avea loc la Constanţa, din 18 până în 20 august. Evenimentul va avea loc la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Tema congresului este „Să nu renunţăm“, iar capul de afiş al acestui eveniment îl va constitui congresul de la Cluj Napoca, unde se aşteaptă o audienţă de peste 20.000 de persoane, congresul desfăşurându-se pe Cluj Arena. La congres vor participa şi Martorii lui Iehova din alte ţări. Unele cuvântări vor fi transmie în celelalte locaţii din ţară, respectiv Arad, Botoşani, Braşov, Odorheiu Secuiesc, Bucureşti, Constanţa, Negreşti Oaş, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Târgu Secuiesc şi Turda.

Printre subiectele care vor fi abordate se numără: „Să nu renunţăm mai ales acum“, „Să perseverăm în ciuda unui tratament nedrept“ şi „Modele de perseverenţă în creaţie“. Discursul pubic va avea ca temă: Să nu ne pierdem niciodată speranţa.

De altfel, tot programul congresului va arăta cum pot fi înfruntate cu succes greutăţile vieţii şi cum pot oamenii să-şi păstreze pacea lăuntrică în pofida necazurilor ce se abat pe neaşteptate asupra lor.

Un punct culminat îl constituie botezul celor care vor să devină martorii lui Iehiva. Cuvântarea dedicată acestui eveniment are titlul „Nu vă temeţi de nimic! Şi se va ţine sâmbătă, 19 august, ora 11.45.

Programul începe în fiecare zi, la ora 9.20. Intrarea este liberă.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii