Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie Mămica, transferată de la Isis la Spitalul Județean Constanța cu ruptură uterină, a plecat dintre noi

ro

26 Aug, 2018 10:45 40066 Marime text
Mămica, care a transferată de la Isis la Spitalul Județean Constanța cu ruptură uterină după naștere naturală după operație de cezariană a decedat. De menționat că atât mama cât și bebelușul au fost transferați de la Spitalul Isis la Spitalul Județean Constanța, dar nou-născutul a murit după puțin timp.
 
„ Multe lacrimi și o tragedie din care sper sa învățam ca viața este întotdeauna cea mai importantă, indiferent cum alegem sa naștem, cel mai important este ca la final atât mama cât și bebe sa fie bine. Încă o data se dovedește ca nasterea este un moment de Cumpana in viața unei femei, Complicațiile neprevăzute pot apărea oricând și alegerile făcute trebuie sa fie cele mai responsabile. Condoleanțe familiei, multă putere si luciditate pentru a trece peste aceasta tragedie“, a scris o mamă pe un grup de socializare.
 
Reamintim că la sfârșitul lunii iulie, o nouă tragedie a avut loc la Constanța unde, o tânără mămică a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean Constanța, după ce a ales să nască la un spital pirvat din Constanța. Tânăra mămică ar fi încercat să nască normal deși avea deja două nașteri prin cezariană.
 
Femeia ar fi ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în cursul zilei de joi, 26 iulie 2018, fiind internată la Terapie Intensivă. Din păcate pentru fetița acesteia nu s-a mai putut face nimic să îi fie salvată viața. Micuța ar fi fost născută prin cezariană iar scorul APpgar primit la naștere a fost 1, ceea ce înseamnă stare foarte gravă.
 
 Acesta nu este primul caz petrecut la Constanța anul acesta.   În urmă cu câteva luni o tânără a murit la scurt timp după ce a adus pe lume un copil tot într-o clinică privată din Constanța.
 
 
Citește și:
 
UPDATE. Tragedie. O tânără mămică în stare gravă, iar copilul decedat, după ce ar fi născut la o clinică privată din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristea eugen 26 Aug, 2018 17:23 climicile private o porcarie specialistii putinii ,si in afara de curatenie si amabilitate bineinteles nu de geaba altceva nimic cu banii datii la privat mai bine facetii donatii la spitalele de stat unde vreti sa nastetii pentru inbunatatire actului medical