Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tochitură cu piure de cartofi, ardei umpluţi, pulpă de porc Meniu de zile mari pentru pacienţii din Constanţa, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

14 Aug, 2019 00:00 2969 Marime text
Sfânta Maria Mare (Adormirea Maicii Domnului) este prăznuită în fiecare an la 15 august, iar Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor un meniu de zile mari. Echipa Arimex Comexim 2000 SRL este cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR.
 
La micul dejun, pacienţii vor primi ceai cu lămâie Lipton, unt, crenvurşti din piept de pui, caşcaval, felii de brânză topită cu smântână, gem de căpşuni, brânză de vaci, caş de vacă, brânză topită şi ou fiert, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu fructe.
 
Pentru masa de prânz, echipa Arimex Comexim 2000 SRL va oferi pacienţilor supă de roşii cu găluşte, supă ţărănească de legume, supă strecurată de legume, tochitură de purcel cu piure de cartofi, ardei umpluţi cu carne şi smântână, pulpă de porc dezosată la cuptor cu salată verde, rasol de pui cu legume gratinate, legume asortate la cuptor cu brânză de vaci,
cartofi cu rozmarin la cuptor şi cu brânză de vaci, iar la desert - mere, mere coapte, plăcintă cu mere, banane, pere, eugenia, compot de pere.
 
La cină, pacienţii vor primi mămăliguţă cu brânză proaspătă de vaci şi smântână, mămăliguţă cu brânză proaspătă telemea şi smântână, cartofi gratinaţi cu brânză şi smântână, ceai cu lămâie Lipton, iar la desert - biscuiţi, napolitană cu vanilie şi prăjitură cu fructe.
 
„Tuturor pacienţilor internaţi le dorim însănătoşire grabnică şi ne rugăm că bunul Dumnezeu şi Maica Domnului să le tămăduiască sufletele şi trupurile, să le dăruiască pace sufletească şi spor în cele bune. Mulţumim echipelor Dobrogea SA, Selgros Cash & Carry, Smithfield Prod SRL şi Delaco Distribution SRL pentru  grija şi sprijinul permanent acordate în îmbunătăţirea meniurilor pacienţilor internaţi“, a declarat Virgil Drăghici, administrator SC Arimex Comexim 2000 SRL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mishu 14 Aug, 2019 08:59 Astia sunt in spital pentru tratament , sau in concediu de odihna...?!?