Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari continuă modernizarea oraşului Mai multe locuri de parcare şi lucrări de alimentare cu apă şi canalizare

ro

21 Jan, 2014 00:00 2165 Marime text
Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari au finalizat, recent, lucrările de alimentare cu apă şi canalizare pluvială pentru primul bloc de apartamente ANL, situat pe strada Pescăruşului, care a fost terminat în anul 2012.
 
„Vom continua lucrările de amenajare a canalizării şi a reţelei de alimentare cu apă şi pentru celelalte blocuri de apartamente ANL, care vor fi construite în Năvodari”, a declarat Alexandru Manu, directorul SC Termica Năvodari. Acesta a mai precizat că valoarea întregului proiect se ridică la suma de 500.000 de lei. Reamintim că lucrările la primul bloc ANL din Năvodari au început în anul 2010 şi au fost finalizate la finele anului 2012. Vorbim de o investiţie de 15 milioane de lei, bani alocaţi de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), exclusiv pentru construirea de blocuri la Năvodari. În aceeaşi ordine de idei, Alexandru Manu a menţionat că se continuă lucrările privind realizarea de noi locuri de parcare.

Astfel, angajaţii societăţii lucrează de zor la amenajarea parcării din zona blocului H6. Viitoarea parcare va putea găzdui aproape 50 de automobile. „Zona blocului H6, unde amenajăm 50 de noi locuri de parcare, a rămas pietruită din decembrie anul trecut şi acum am început prin amenajarea bordurilor, parcarea urmând a fi încadrată de trotuare“, a mai adăugat directorul Manu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii