Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul TINIMTEX, specializat pe articole din piele şi blană, organizat de CCINA Constanţa, îşi deschide porţile

ro

23 Oct, 2018 00:00 5072 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în perioada 24 - 28 octombrie 2018, o ediţie specială a TINIMTEX - Târg specializat de articole din piele şi blană, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.
 
Această ediţie specială, organizată sub egida TINIMTEX, vine atât în întâmpinarea comercianţilor de specialitate, cât şi a consumatorilor constănţeni, o piaţă importantă pentru acest tip de produse. Astfel, putem spune că, în pofida preţurilor destul de ridicate, în ultimii ani, un sector aparte este ocupat de produsele din blană şi piele naturală, acestea fiind tot mai căutate de consumatorii români, motiv pentru care CCINA Constanţa şi-a concentrat eforturile în realizarea unui târg dedicat acestor articole.
 
Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia şi reuneşte, pe lângă producătorii şi comercianţii de îmbrăcăminte din piele şi blană, şi produse de încălţăminte, marochinărie, îmbrăcăminte adulţi şi copii, lenjerie, home & deco şi accesorii, din întreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanţi fideli ai acestui eveniment. Numărul mare de expozanţi, peste 80 de firme, din care 70% din firme sunt cu articole de piele şi blană, demonstrează că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piaţa expoziţiilor de profil şi reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanţi.
 
Ca la fiecare ediţie TINIMTEX, producătorii prezintă colecţii noi şi diversificate, de sezon. Între 24 şi 27 octombrie, târgul poate fi vizitat între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică, 28 octombrie, între 10.00 şi 16.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii