Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Tinimtex îşi deschide porţile Confecţii textile, încălţăminte, marochinărie şi confecţii din piele - pentru toate gusturile şi buzunarele

ro

16 May, 2012 02:55 4371 Marime text
ccina_ccina.jpgConfecţii textile pentru copii şi adulţi, încălţăminte, marochinărie, confecţii din piele şi din blană, tricotaje, decoraţiuni interioare şi lenjerii de pat, toate acestea pot fi găsite la cea de-a 54-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Tinimtex.

Organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Tinimtex îşi deschide porţile azi la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. Timp de cinci zile, constănţenii sunt aşteptaţi la Pavilionul Expoziţional şi la hotelurile Victoria şi Doina, unde vor putea găsi o gamă variată de obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte. „Târgul este unul de referinţă în domeniul industriei uşoare pe plan naţional, reprezentând cadrul potrivit încheierii de contracte pentru comercianţii care vând en detail şi de prezentare a noilor colecţii pentru sezonul de vară. De-a lungul timpului, Tinimtex a adus numeroase noutăţi în domeniul dedicat modei şi a tot ce reprezintă industria confecţiilor textile, pielăriei şi blănăriei, cât şi cea a marochinăriei şi încălţămintei, îmbogăţind astfel gama de produse oferite către consumatori", a declarat, ieri, directorul CCINA, Dănuţ Jugănaru. Potrivit acestuia, la prezenta ediţie vor participa un număr destul de mare de firme expozante. „Astfel, 235 de firme vor expune pe o suprafaţă de 5.500 mp, faţă de 250 de firme care au participat la ediţia din mai 2011, care şi-au expus produsele pe o suprafaţă de 6.000 mp. Vizitatorii târgului pot găsi confecţii textile pentru adulţi la Pavilion Expoziţional, la parter, tricotaje, confecţii adulţi şi copii, lenjerie, decoraţiuni interioare - la Pavilionul Expoziţional, la etaj, încălţăminte şi marochinărie - la Hotel Victoria, încălţăminte şi marochinărie, confecţii textile pentru adulţi şi confecţii din piele şi din blană - la Hotel Doina. La târg participă firme din Bucureşti (25%), Constanţa (15%), Iaşi (15%), Arad (10%), Braşov (5%), Neamţ (5%) şi Suceava (5%). Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 16 - 19 mai, între 10.00 şi 20.00, iar în ziua de 20 mai, între orele 10.00 şi 16.00.

Alte evenimente pregătite de CCINA

CCINA pregăteşte desfăşurarea mai multor evenimente, la care sunt aşteptaţi atât constănţenii, cât şi turiştii. Astfel, între 23 şi 25 mai are loc cea de-a X-a ediţie a Expoziţiei „DENTA & PHARMA", găzduită la Campusul Universităţii Ovidius. Între 13 şi 17 iunie, la Pavilionul Expoziţional Mamaia se va desfăşura Târgul Producătorilor Tinimtex, destinat în exclusivitate producătorilor români din industria uşoară. Timp de trei zile, 13-16 iunie, staţiunea Mamaia găzduieşte cea de-a XX-a ediţie a Târgului Naţional de Agricultură şi Industrie Alimentară - EXPOAGROUTIL. Pasionaţii de yachting sunt aşteptaţi între 5 şi 8 iulie la cea de-a XVI-a ediţie a târgului specializat de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit - TOMIS YACHT & SALON SUV-URI, care se va desfăşura în Portul Tomis, în parcarea de lângă plaja Modern. Printre noutăţile lunii august se numără ART EXPO GALLERY şi BIJOU EXPO MAMAIA, destinate persoanelor cu venituri mari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii