Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strada Moţilor din zona Palas CFR va fi asfaltată

ro

23 Feb, 2012 00:00 3184 Marime text
palas_-_utilaje_de_asfaltare.jpgMunicipalitatea dă 213.500 de lei pentru pietruirea şi asfaltarea străzii Moţilor din zona Palas CFR.

Primăria municipiului Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului de „Achiziţie a execuţiei lucrărilor - etapa I, precum şi a serviciului de proiectare în faza Proiect pentru autorizaţia de construire, proiect tehnic, detalii de execuţie pentru obiectivul de investiţii «Pietruire şi asfaltare în zona Palas CFR, strada Moţilor, municipiul Constanţa»". Societăţile care doresc să execute lucrările incluse în contract îţi pot depune ofertele până pe data de 6 martie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00.

Garanţia de participare este de 4.270 de lei, iar garanţia de bună execuţie este în cuantum de 5% din preţul contractului fără TVA. Valoare estimată a contractului este de 213.500 de lei. Potrivit anunţului de participare, faza I cuprinde serviciul de proiectare: PAC, PT, DDE B1. Lucrările aferente etapei I constau în execuţia terasamentelor carosabile, amenajare carosabil şi organizare şantier. Ofertantul câştigător va elabora Proiectul pentru autorizaţia de construire (PAC), proiectul tehnic (PT) şi detaliile de execuţie (DDE). În baza proiectului elaborat se vor executa lucrările aferente etapei I la obiectivul de investiţii ,,Pietruire şi asfaltare în zona Palas CFR, strada Moţilor, municipiul Constanţa".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii