Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de artificii, masă bogată și multe surprize, oferite pacienților de Arimex Comexim 2000 SRL în noaptea dintre ani

ro

31 Dec, 2016 14:08 2624 Marime text
Noaptea dintre ani este un prilej de bucurie pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care se află pe patul de spital. Angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL au preparat meniuri speciale, tradiționale și o mulțime de bunătăți pentru pacienții internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța.
 

Meniul de Revelion pentru pacienții celor două unități sanitare a fost preparat cu mare dragoste și grijă. Cina de Revelion va consta din cotlet de porc la tavă împănat cu usturoi și piure de cartofi, medalion de văcuță la cuptor cu piure de cartofi, medalion de văcuță la cuptor și cartofi copți, piftie tradițională de purcel, cartofi grătinați cu brânză de vac, ruladă de piept de pui cu legume în aspic, salată de castraveți murați, gogoșari, conopidă și gogonele, salată de varză albă. La desert, toată lumea va primi banane, clementine, prăjitură cu șampanie de căpșuni, suc de portocale, compot de ananas, prăjitură de casă cu mere.
 
Și pentru prima zi a anului 2017, agajații Arimex Comexim 2000 SRL au avut grijă să le ofere pacienților bucate alese. La micul dejun toată lumea va servi ceai cu lămâie, unt, salam Sibiu, margarină, brânză topită, caltaboș, lebăr de casă, ou fiert, caș de vacă, brânză de vaci, miere, gem, iar la supliment – biscuiți, lapte dulce și iaurt natural. Pe masa de prânz, pacienții celor unităi sanitare vor servi ciorbă țărănească de purcel cu smântână, supă de curcan a la grec, mix grill, compus din ceafă de porc la gratar, cârnați de casă, ficăței pui și micin și pilaf cu ciuperci, plachie din file de crap cu mămăliguță și lămâie, stavrizi la tavă pe pat de legume sotate în sos meuniere, legume sotate cu brânză de vaci, salată asortata de murături, iar la desert - portocale, mere, mere coapte. Suplimentul va consta din biscuiți, lapte dulce, iaurt natural.
 
Pentru cina din prima zi a anului nou, angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL au preparat file de șalau pane cu salată de Boeuf, piept de pui la cuptor cu salata Stroganoff,  piept de curcan în sos ostropel și cartofi înăbușiți cu unt, budincă de macaroane cu brânză de vaci și stafide, spaghete gratinate cu piept pui la tavă, ceai cu lămâie. La desert, pacienții vor servi cozonac cu cacao, nucă și rahat. Bucatele vor fi binecuvântate de preotul Cristea Gigi.
 
Daruri pentru copii
 
Și ca în fiecare an, pacienții internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța vor putea privi de la ferestrele saloanelor, un spectacol de artificii și lumini oferit cu drag anume pentru ei de echipa inimoasă a SC Arimex Comexim 2000 SRL. Iar în prima zi a anului, un grup de copii ai salariaților, vor colinda cu Sorcova  pe toți copii internați în spital, dăruindu-le dulciuri, fructe, creioane colorate și cărți de colorat.
 
„Dacă nu putem înmulți pâinile și peștele, stă în puterea noastră să înmulțim binele, să luăm locul celor care nu au reuşit  să ajungă la cei dragi aflați în spital: soţi, copii, părinți, frați, surori, nepoţi. Să aducem alinare, acelor persoane singure, la care nu vine nimeni, în speranța de a le alunga tristetea și de a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângaietor, o prezență iubitoare care să le amintintească de cei dragi și care să le grăbească însănătoșirea. Să nu uitam că în fiecare dintre cei aflați în suferință îl întalnim chiar pe Mântuitorul nostru Hristos. Să avem parte de un sfârșit de an binecuvântat, iar Dumnezeu să ne aibă sub ocrotirea Lui în Anul Nou ce se apropie, cu nădejdea că acesta să fie răstimp de apropiere față de El, de înțelegere între oameni și de pace în țară și în lume. La mulți, binecuvântați ani!“, a declarat Petre Preda, reprezentantul SC Arimex Comexim 2000 SRL.

Sursa foto: http://www.expresul.com/
                                               
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii