Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SLSÎP Constanţa are un nou lider Mitică Iosif - „Azi s-a votat schimbarea”

ro

27 Mar, 2013 00:00 4674 Marime text
Liderii de sindicat din învăţământul constănţean (Sindicatul Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa) şi-au ales ieri noua conducere. Evenimentul a avut loc la  Casa de Cultură a Sindicatelor.

Câştigător a fost desemnat Mitică Iosif, cu peste 60% din voturi. Contracandidaţii săi au fost: Ioana Purcărea (Fundaţia Concord), prof. Nicolae Scuratovschi (Liceul Teoretic Decebal), prof. Mihai Contanu (Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân), prof. Mihaela Caterinici (Şcoala Specială nr. 2), prof. Ion Popescu (Palatul Copiilor). Mitică Iosif este născut în anul 1966. A absolvit Liceul Pedagogic din Constanţa în anul 1990, iar în 1995 - Facultatea de Filologie-Istorie din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, fiind şef de promoţie. În acelaşi an devine cercetător în cadrul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. În perioada  1995 – 1996 devine profesor  suplinitor de istorie şi ştiinţe sociale în cadrul Liceului Teoretic din Techirghiol. În anul 1996 devine titular la Şcoala Ferdinand.

A fost ales membru al Consiliului Judeţean al SLSÎP Constanţa în anul 2003. În anul următor a absolvit Cursul de formare profesionala şi sindicală. A obţinut în anul 2005  premiul special „Fundaţia Scrisul Românesc” la Sesiunea naţională de referate şi comunicări ştiinţifice ale profesorilor de istorie, desfăşurată la Craiova. În anul 2008 a fost  reales membru al Consiliului Director al  SLSP Constanţa.

„Azi s-a votat schimbarea în sensul oamenilor. Dar sindicatul a avut şi până acum o activitate bună. Eu îmi doresc să rămână unit, credibil şi să fie mereu aproape de oameni. Trebuie să discutăm mai mult cu membrii de sindicat şi cu factorii politici pentru a rezolva toate problemele”, a declarat Mitică Iosif. Pe lângă preşedinte, sindicaliştii şi-au ales vicepreşedinţii, secretarul executiv şi membrii în Consiliul Director şi Comisia de Cenzori. Noii
vicepreşedinţi sunt: Mihai Contanu, Mihaela Caterinci şi Ion Popescu. Secretarul executiv a fost desemnat Eleonora Burnete.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii