Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a achitat datoriile Licitaţia pentru bunuri ale Holding Hondor Stil, anulată

ro

12 Feb, 2014 00:00 4283 Marime text
În ediţia din 11 februarie cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Bunuri ale societăţii Holding Hondor Stil scoase la mezat Ilie Hondoreanu - „Nu am nicio datorie. Sunt curat ca lacrima”. În acest articol era prezentată o licitaţie, care fusese postată pe site-ul Regiei Autonome „Administraţia Zonei Libere Brăila”, şi în care se preciza că „pe data de 12 februarie, ora 14.00, camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, Biroul Executorilor Judecătoreşti „Deacu şi Asociaţii” organizează la sediul Biroului din Constanta, str. Traian, nr. 39, et. 1, licitaţie publică privind imobilele situate în municipiul Constanta, strada Vârful cu Dor, nr. 26, incinta Sere”. (http://www.zonaliberabraila.ro/anunturi/37-licitatie-publica-imobile-constanta,-str-varful-cu-dor.html)
 
Bunurile imobile aparţin debitorului SC Holding Hondor Stil SRL, cu sediul în Agigea, punct de lucru în Constanţa, strada Vârful cu Dor, nr. 26. Cel care a solicitat executarea silită este creditorul Regia Autonomă „Administraţia Zonei Libere Brăila”, cu sediul în Brăila, strada Anghel Saligny.
Doar că licitaţia a fost anulată, deoarece „debitorul şi-a achitat datoriile către creditor”, după cum au precizat reprezentanţii Biroului Executorilor Judecătoreşti „Deacu şi Asociaţii”. Singura problemă o reprezintă faptul că anunţul licitaţiei a rămas activ, şi era şi ieri inclusiv, pe pagina de internet a Regiei Autonome „Administraţia Zonei Libere Brăilă”.
Mai trebuie făcută precizarea că redactorii cotidianului nostru au solicitat înainte de apariţia materialului un punct de vedere lui Ilie Hondoreanu un punct de vedere, care de fapt i-a şi fost publicat integral. Societatea Holding Hondor Stil SRL aparţine lui Ilie Hondoreanu, fost consilier judeţean PSD.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii