Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show marca Mazăre în Piaţa Griviţei Un constănţean către primar - „Pleacă, mă, de aici! Du-te acasă!” (galerie foto)

ro

26 Apr, 2013 00:00 3194 Marime text
Îmbrăcat în blugi de culoare verde, sacou şi pantofi de culoare albastră, cămaşă cu guler verde, edilul Radu Mazăre a inspectat, ieri, hala unde se vând mieii de paşte din Piaţa Griviţei. La momentul când acesta a intrat în piaţă, precupeţii şi cumpărătorii l-au asaltat, cerându-i ajutorul în diverse probleme cu care se confruntă.

Însoţit de viceprimarul Gabriel Stan şi directorul Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare din cadrul Primăriei Constanţa, Nicolae Fronescu, primarul Mazăre a ajuns, ieri, în Piaţa Griviţei, pentru a vedea preţul la care se vând mieii care vor ajunge pe mesele locuitorilor municipiului. „La urechile mele au ajuns nişte zvonuri precum că unii directori ai pieţelor percep o taxă de 50 de lei pentru o tarabă celor care s-au înscris în programul primăriei «Preţul corect la carnea de miel». Din cauza acestei taxe, zilele trecute preţul ajunsese la 27 de lei, mai mult ca la Bucureşti. Dacă se va mai întâmpla aşa ceva îi voi da afară pe cei din Administrarea pieţelor”, a declarat Radu Mazăre. Prin urmare, începând de ieri, constănţenii vor găsi şi în acest an carne de miel la preţuri accesibile, având în vedere că programul „Preţul corect la carnea de miel” a revenit în marile pieţe. Producătorii înscrişi în program vor vinde carnea de miel cu 25 de lei pentru un kilogram. Constănţenii care doresc o friptură sau o ciorbă de miel tradiţională pot cumpăra carne de miel din pieţele Griviţei şi Tomis III, acolo unde au fost amenajate 38 de locaţii pentru cei 58 de producători înscrişi în program. Spre exemplu, în piaţa Griviţei sunt crescători de miei din Tariverde, Cogelac, Dulgheru, Saraiu, dar şi din  judeţul Tulcea (Ceamurlia, Stejaru).

Cine a sărit la Mazăre?

De la „debarcarea” edilului Mazăre printre negustorii şi cumpărătorii din Piaţa Griviţei nu au lipsit unele incidente. Astfel, un domn de vreo 50 de ani, bine îmbrăcat, a strigat la Mazăre, zicându-i: „Pleacă, mă, de aici! Du-te acasă!”. Cât pe ce să-l ajungă din urmă şi să-i dea şi câteva palme, însă bodyguardul primarului Mazăre l-a oprit pe constănţeanul supărat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii