Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se completează Colegiul Director De ce se scoate la concurs postul de director medical al Spitalului Judeţean Constanţa

ro

20 Jan, 2014 00:00 4350 Marime text
Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa scoate la concurs, următoarele funcţii specifice Comitetului director astfel: director medical în data de 17. 02. 2014, director financiar contabil în data de 18.02.2014, director îngrijiri medicale în data de 19.02.2014.

La concurs se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au domiciliul stabil în România, nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic, nu au vârsta de pensionare, conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale;
Candidaţii pentru postul de directorul medical trebuie să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil medicină, să fie confirmaţi ca medic primar, să aibă cel puţin 5 ani vechime ca medic primar, să fie absolvenţi ai cursului de management spitalicesc, organizat de Şcoala Naţională de Sănătate Publică – Management şi Perfecţionare în domeniul Sanitar, să fie doctori în medicină sau sunt cadre didactice universitare de predare (şef de lucrări, conferenţiar sau profesor). Candidaţii pentru funcţia de director financiar – contabil trebuie să fie sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diploma de licenţă profil economic şi master în profil economic, să aibă cel puţin 10 ani vechime în specialitatea studiilor din care 5 ani în sistemul sanitar. Nu în ultimul rând, candidaţii pentru funcţia de director de îngrijiri medicale trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior sanitar, cu diploma de absolvire a învăţământului universitar de lungă durată, să fie asistenţi medicali principali, să aibă cel puţin 5 ani vechime ca asistent medical principal. Taxa de concurs este de 1.000 lei. Înscrierile se fac la Serviciul RUNOS în perioada 15 – 31.01.2014. Bibliografia de concurs temele – cadru pentru proiectul de specialitate se vor afişa pe site-ul spitalului.
 
În prezent, directorul medical al unităţii sanitare este doctorul Mihnea Avram, directorul financiar contabil este Violeta Andone, iar directorul de îngrijiri medicale este Asofiei V. Cristina Maria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii