Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în administraţia Colegiului „Regina Maria" Răducu Popescu - „Vor mai fi şi alte demiteri pentru management defectuos"

ro

12 Oct, 2012 01:00 3118 Marime text
Gevat-RaducuPopescu.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean a numit un nou director la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria" în persoana lui Gevat Nejdet, fost inspector şcolar adjunct şi inspector de resurse umane.

Gevat a înlocuit-o pe Elena Vilău care a fost desemnată director la Regina Maria la sfârşitul anului trecut.

Potrivit inspectorului şcolar general de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Răducu Popescu, Elena Vilău a preluat funcţia de director adjunct, pe care a ocupat-o în anul şcolar trecut. „Aceasta a fost decizia doamnei Vilău de a nu mai ocupa funcţia de director", a precizat prof. Răducu Popescu. Acesta a mai spus că vor mai fi schimbaţi şi alţi directori de şcoli, pentru „management defectuos". „La ora actuală mai sunt anchete în derulare în câteva şcoli din municipiul Constanţa. Ar mai putea avea loc şi alte demiteri pentru management defectuos", a menţionat inspectorul şcolar general.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 25 Oct, 2012 18:40 ...Management defectuos?? dar numirea unui fost inspector cu vederi comuniste ,care si-a dorit acest post pentru a iesi la pensie cu un salariu consistent,ii spune ceva proaspatului inspector sef ?Domule inspector sef ,un colegiu de arte are nevoie de un profesor din zona artelor nu de o pila a vechiului sistem...!