Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantierele Staţiunii Mamaia Hotelul cu şapte etaje pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

ro

13 Sep, 2013 00:00 3875 Marime text
Într-o ediţie anterioară a cotidianului ZIUA de Constanţa am început prezentarea şantierelor din staţiunea Mamaia. Prima pe lista a fost vila de la malul Lacului Siutghiol, chiar vizavi de Hotel Dorna. Este vorba despre un şantier în lucru, un imobil cu funcţiunea de vilă turistică. Beneficiarul investiţiei este SC VDT Construct Impex SRL. Proiectant general este SC MCM Design SRL, iar constructor - SC Kigos Investment SRL.
 
Azi prezentăm un nou şantier. De data asta un hotel P+6-7 E, situat tot pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelului Iaki, care aparţine lui Gică Hagi. Potrivit panoului informativ, amplasat în faţa construcţiei impunătoare, beneficiarul viitorului hotel este D.C.&O Hotels SRL, proiectant – arhitectul Radu Marian, iar constructor – SC Vinmas Buiding SRL. Construcţia a început pe data de 19.10.212, urmând să fie finalizată pe 19.10.2015.
 
DC &O Hotels SRL a fost înfiinţată în anul 2011, având sediul social în municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare. Asociat unic şi administrator, la momentul înfiinţării societăţii, era Dan Cornel, cu aport la capital 200 de lei, echivalând cu 20 părţi sociale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii