Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanctiune pentru dr. Patrut 5% din salariu

ro

09 Jul, 2010 02:15 2755 Marime text
mircea_petrut_des.jpgMedicul Mircea Pătruţ, şeful Clinicii de cardio-chirurgie vasculară este pasibil de o sancţionare din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Constanţa.

În urma verificărilor făcute de comisia de anchetă a DSP în cadrul Clinicii de cardio-chirurgie vasculară, s-a întocmit raportul final, unde se precizează că există neconcordanţe în fişele de internare de zi şi în fişele de observaţie ale pacienţilor spitalizaţi. Mai exact, în anul 2009, pe un singur pat de spitalizare de zi, au fost peste 2.900 de internări! 2.300 de fişe au fost întocmite incorect, lipsind biletele de trimitere, numele pacienţilor, codurile de boli, semnăturile şi parafa medicilor curanţi sau parafa şi semnăturile medicului şef de secţie.

Ce a propus comisia de anchetă? Sancţionarea şefului de secţie, Mircea Pătruţ, şi a asistentei şefe cu cinci la sută din salariul pe trei luni şi a altor doi medici cu avertisment. „Pe mine nu m-a anunţat nimeni nimic. Aş vrea ca cei de la DSP să arate fişele acelea completate incorect. Ce interes aş avea eu să nu le fac corect? Dar, dacă aşa a spus comisia, înseamnă că nu ştiu să completez fişe, poate avem lipsuri la acest capitol", a menţionat Mircea Pătruţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • toteu 09 Jul, 2010 11:17 DUPA CUM AM SCRIS DEJA ACUM VREO 3 ORE, DAR NU A APARUT, PRIN FALSIFICAREA CELOR PESTE 2000 DE FOI, PATRUT A PRIMIT (A FURAT) NUMAI IN ANUL 2009 PESTE 860.000 RON DE LA CASA DE ASIGURARI, ASA CA SE CACA PE CEI 5% DIN SALARIU. LUATI IN CALCUL SI SPAGILE SI BANII DATI DE PACIENTI PENTRU MATERIALE, FARA NICIO CHITANTA.