Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reclamaţie sosită la redacţie Părinţii acuză educatoarele de la Grădiniţa nr. 23 că nu se ocupă de copii

ro

11 Feb, 2012 00:00 8050 Marime text
09_gradinita_Maria_Moga_004.jpgRolul unui educator este de a avea grija de copiii preşcolari, de a le asigura siguranţa şi de a le dezvolta personalitatea, interesele şi afinităţile. Dar ce se întâmplă când unii dintre ei uită care le sunt obligaţiile? Intervine nemulţumirea părinţilor!

Ajunşi la capătul răbdării, mai mulţi părinţi de la Grădiniţa nr. 23, care se află pe strada Călăraşi nr. 48, în municipiul Constanţa, au depus o sesizare la Inspectoratul Şcolar Judeţean, în care reclamă atât frigul din instituţia de învăţământ preşcolar, cât şi comportamentul educatoarelor. „Suntem un grup de părinţi care avem copiii la Grădiniţa 23 din Constanţa şi nu suntem deloc mulţumiţi. Cadrele didactice de aici nu se ocupă de copii şi le spun să nu mai vină pentru că este frig în grădiniţă. Adevăratul motiv este că nu au chef de treabă şi vor să stea la cafele, cum fac toată ziua. Ne mai obliga să plătim 20 de lei de copil pentru opţionalul de limba engleză pe care îl fac în timpul programului. La alte grădiniţe se face cu profesori de specialitate, copiii ştiu multe, se fac serbări şi se dau mai puţini bani. Oricum, copiii noştri nu ştiu nimic. Aşa ceva nu se mai poate! Ne-am săturat să ni se ceară bani şi să nu se facă nimic", se spune în reclamaţie. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că vor verifica, la începutul săptămânii viitoare, cele expuse în reclamaţie. „Chiar luni, vom merge la Grădiniţa nr. 23 pentru a verifica cele semnalate de părinţi. Păcat că părinţii nu ne-au semnalat de la începutul anului faptul că se adună bani pentru cursurile opţionale", a declarat Maria Moga, inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar din cadrul ISJ Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marcu alina 05 Mar, 2012 21:23 Pai nu este bine ce fac invatatoarele de acolo.Mai intai sa termine orele si apoi sa stea la cafele.Sl am auzit ca cafeaua dăuneaza grav sanatatii.