Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET recunoaşte că a sponsorizat echipa HCM Constanţa „Avem contract de prestări servicii reclamă cu Handbal Club Municipal”

ro

20 Mar, 2014 00:00 2091 Marime text
Pe data de 17 martie 2014, cotidianului ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Gigacaloriaaaaa! Sfânta tăcere a conducerii RADET sponsorizează echipa HCM Constanţa din banii constănţenilor?”.

În acest articol, am prezentat faptul că unul dintre sponsorii echipei de handbal HCM Constanţa este sau pare să fie Regia Autonomă de Distribuţie a Energie Termice (RADET), cea care a stabilit un preţ de 358,54 lei pentru o gigacalorie. În cadrul unui meci din luna februarie a echipei de handbal HCM Constanţa, pe echipamentele sportive ale jucătorilor era scris numele unuia dintre sponsori – RADET. În acest sens, pe data de 24 februarie, am trimis o solicitare către RADET, în baza legii 544/2001, în care am cerut să ni se răspundă la următoarele întrebări: „Din ce an sponsorizează RADET Constanţa echipa de handbal HCM Constanţa? Care este suma anuală cu care sponsorizează RADET Constanţa echipa HCM? Ce alte echipe sportive mai sponsorizează RADET Constanţa? Ce alte sponsorizări mai face RADET Constanţa şi cu ce sume (pentru fiecare caz în parte)?”. Pe data de 17 martie, în cadrul şedinţei ordinare a CJC, preşedintele Nicuşor Constantinescu a declarat că RADET nu mai este sponsorul echipei HCM Constanţa: „RADET a fost sponsor (al HCM-n.r.). Acum nu mai este. A fost. Din păcate, din cauza problemelor financiare nu a mai putut să asigure finanţarea, adică de anul trecut”, a menţionat preşedintele CJC.

Ce spune oficial regia?

Ieri, 19 martie, regia ne-a răspuns solicitării. „RADET  Constanţa are încheiat începând cu anul 2009 contract de prestări servicii reclamă şi publicitate privind promovarea activităţii Regiei cu Handbal Club Municipal Constanţa în valoare de 10.000 lei/an. RADET Constanţa nu are încheiate contracte de sponsorizare cu alte echipe sportive şi nici nu efectuează alte sponsorizări”, ne-a răspuns Biroul de presă al regiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii