Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanţa a decis Din 22 aprilie, constănţenii vor avea caloriferele reci

ro

17 Apr, 2014 00:00 1593 Marime text
Tot mai mulţi constănţeni se întreabă când va sista furnizarea agentului termic Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Constanţa (RADET), mai ales că preţul unei gigacalorii nu este de loc de neglijat.
 
Pe adresa cotidianului ZIUA de Constanţa a sosit un apel de la un constănţean, care semnalează această problemă. „Iată, revenim din nou, la aproximativ o luna de zile, cu aceeaşi problemă a întreruperii furnizării căldurii. După cum vedeţi, temperaturile au crescut în continuare, iar caloriferele sunt încă fierbinţi în unele momente ale zilei, în special până la ora 16, când oamenii sunt plecaţi la serviciu. Apoi, după ora 16, căldura se reduce, pentru a nu bate la ochi“, ne-a scris un constănţean supărat.
În cursul zilei de ieri, directorul de producţie al RADET, Liviu Popa, a declarat că, de la 22 aprilie, constănţenii nu vor mai avea căldură în calorifere. „Începând cu 22 aprilie, prognoza meteo arată că temperaturile nocturne vor fi de 10 grade, ceea ce ne permite sistarea căldurii. În plus, şi asociaţiile de proprietari au cerut acest lucru“, a explicat Liviu Popa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii