Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari cumpără flori şi gazon

ro

21 Mar, 2013 00:00 2654 Marime text
Primăria oraşului Năvodari se pregăteşte de primăvară. Văruieşte copacii, adună vegetaţia uscată, plantează flori. Mai mult, în viitorul apropiat pe unele străzi din oraş se va circula pe sens unic, iar pe trecerile de pietoni vor fi puse benzi anti-viteze.
 
„Vrem că oraşul Năvodari să arăte cât mai bine de Sărbătorile Pascale, de aceea am început să facem curăţenie. Angajaţii de la Gospodăria Locală văruiesc copacii. Vegetaţia uscată este adunată. De asemenea, vom cumpăra flori şi gazon, pentru toate spaţiile verzi din oraş. Avem un buget de 50.000 de lei pentru flori şi gazon”, ne-a povestit Florin Chelaru. Mai mult, viceprimarul din Năvodari a precizat că în localitate vor apărea străzi cu sens unic. „În Năvodari sunt din ce în ce mai multe maşini, iar unele străzi sunt înguste.

Din acest motiv, am decis, împreună cu reprezentanţii Poliţiei Locale să facem străzi cu sens unic. Spre exemplu, se va circula în sens unic pe străzile Frunzelor, Panseluţelor, Liliacului, Tineretului. Vom începe în perioada următoare acţiuni de propagandă pentru ca populaţia să cunoască acest lucru”, a mai adăugat Florin Chelaru. Un alt proiect al primăriei este aplicarea benzilor anti-viteză în apropierea trecerilor de pietoni. În aşa fel, toţi locuitorii oraşului se vor simţi în siguranţă pe stradă. Valoarea lucrărilor se ridică, potrivit viceprimarului Florin Chelaru, la 1.00.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitor 21 Mar, 2013 05:51 Intre blocul 13 sud si 14 sud pe strada panselutelor sunt gropi care ar trebui intai astupate