Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna Echipamente nemțești pentru pompierii din comună

ro

02 Sep, 2021 00:00 4661 Marime text
  • Pompierii voluntari din localitatea Piding din Ober Bayern, Germania, au donat Primăriei comunei Cumpăna costume complete de protecție
 
Formația de pompieri voluntari din localitatea Piding din Ober Bayern, Germania, a donat Primăriei comunei Cumpăna costume complete de protecție pentru vară și iarnă.
 
Echipamentele primite (pantaloni și geci) vor fi folosite de pompierii voluntari din cadrul Comandamentului Local Pentru Situații de Urgență Cumpăna.

Echipamente de vară: 12 complete + 9 salopete.
Echipamente de iarnă: 12 complete + 11 geci.
 
„Toate acestea nu se puteau realiza fără sprijinul părintelui paroh al localitătii Piding, Anghel Ionel, născut în comuna Cumpăna și stabilit în Germania în anul 1996”, a transmis primăria localității Cumpăna. În numele locuitorilor comunei Cumpăna, primarul Mariana Gâju multumește pompierilor voluntari și întregii comunităti din Piding pentru donația făcută.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:

Primăria comunei Cumpăna a cumpărat două autospeciale de colectare deșeuri (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii