Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding SA, non-stop pe plaja Festivalului Neversea (galerie foto)

ro

11 Jul, 2017 00:00 3532 Marime text
Festivalul Neversea, eveniment artistic de muzică electronică, s-a desfăşurat în municipiul Constanţa, pe plaja Modern, în perioada 7-9 iulie 2017. La prima ediţie a festivalului, segmentul de plajă cuprins între plaja Modern şi plaja Trei Papuci s-a transformat în plaja Neversea. La cele trei zile de festival au ajuns peste 150.000 de persoane din ţară şi din străinătate, dar şi peste 150 dintre cei mai buni artişti ai momentului.
 
Polaris M Holding SA, firma care s-a ocupat de curăţenie, a acţionat non-stop cu oameni, dar şi cu maşini de salubrizare, care aveau grijă ca zecile de tomberoane să fie golite la timp. În cadrul Festivalului Neversea, Polaris M Holding a intervenit cu 90 de oameni, care au lucrat în trei ture, cu patru autospeciale, care au fost gata de intervenţie 24/24 de ore, pe toată durata evenimentului. Pe întreaga suprafaţă a plajei pe care s-a desfăşurat Neversea au fost amplasate 300 de pubele de 240 de litri şi 90 de containere de un metru cub. Cantitatea de deşeuri reciclabile colectate pe durata celor trei zile de festival a ajuns la 400 de metri cubi.
 
Tinerii care au participat la Neversea s-au declarat mulţumiţi de activitatea societăţii Polaris M Holding SA, care a avut grijă de curăţenia plajei, în cele trei zile fierbinţi de festival, presărate cu multă bere!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii