Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru reducerea consumului termic Termica Distribuţie Năvodari continuă anveloparea blocurilor

ro

12 Jun, 2013 00:00 1605 Marime text
Unul dintre proiectele importante pentru Primăria Năvodari este cel legat de anveloparea tuturor blocurilor din oraş,proiect iniţiat şi susţinut de  edilul Nicolae Matei.

Proiectul a demarat deja cu reabilitarea faţadelor blocurilor situate în centrul oraşului, urmând a se continua cu cele din interior. După ce, anul trecut, în construcţie s-au aflat blocurile din apropierea bisericii ortodoxe din centru, unde a fost amenajat şi un spaţiu în aer liber, o piaţetă pentru tinerii care doresc să se căsătorească în aer liber, acum se derulează lucrări la alte imobile. Potrivit lui Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL, în această perioadă se continuă programul de anvelopare a blocurilor, iar în curs de execuţie sunt lucrările la două blocuri situate pe strada Albinelor, urmând ca tot în această zonă să intre în lucru, în scurt timp, un al treilea bloc de locuinţe.„Continuăm anveloparea blocurilor din Năvodari, conform programului amplu de reabilitare a tuturor blocurilor din oraş.

La acest moment se lucrează la două blocuri, respectiv blocurile A 4 şi A 5, situate pe strada Albinelor, urmând ca în foarte scurt timp în programul de reabilitare să intre şi un alt treilea bloc situat pe aceeaşi stradă“, a declarat Alexandru Manu. Blocurile care vor intra în program, sunt imobile cu patru etaje. Valoarea lucrărilor la un bloc ajunge la 100.000 de lei, sumă acoperită din bugetul oraşului. Proiectul se derulează pe un interval de cinci ani, perioadă în care vor fi anvelopate toate blocurile din oraş. Facturile pentru întregul proiect sunt achitate de către administraţia locală. Realizarea lucrărilor de anvelopare a blocurilor are drept scop reducerea consumului pentru încălzirea locuinţelor din Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii