Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru ce cumpără Universitatea Maritimă containere

ro

27 Oct, 2012 02:29 3136 Marime text
În urma unei proceduri de achiziţii publice, Universitatea Maritimă din Constanţa a atribuit contractul „Ansamblu de construcţii metalice uşoare (tip container)" societăţii Electromec SA, cu domiciliul fiscal în Sat Schitu Goleşti, judeţul Argeş. Valoarea contractului atribuit este de 114.445, 5 lei.

Obiectul contractului constă în furnizarea ansamblului de construcţii metalice uşoare, în vederea amenajării în incinta acestora a unui laborator mecanic şi a unui spaţiu de depozitare. Locul de livrare şi montare a ansamblului este Baza nautică a Universităţii, situată pe malul lacului Siutghiol.

Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea

procedurii de atribuire au fost: Violeta Vali Ciucur - rector, Cornel Panait - prorector pentru Dezvoltare Instituţională şi Relaţii Internaţionale, Viorica Gurău - contabil şef, Emil Oanţă - preşedintele Comisiei de evaluare, Elena Ghiţă, Elena Maxim, Cristalina Stoian, Cecilia Bălănescu, Luiza Nica - membrii în Comisia de evaluare, precum şi Adrian Brânză şi Elena Bogdan - membri de rezervă în Comisia de evaluare.

Despre Electromec SA

Societatea ElectromecLECTROMEC SA a fost înfiinţată în anul 1994m având ca obiect de activitatea fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. Acţionarii în societate sunt Lucian Cornel Sorica şi Daniel Eric Lode, cu domiciliul în Germania. Administratorii societăţii sunt: Mihaela Ilona Pătraşcu, Diana Mihaela Sorica, Floarea Ţuţuianu, Marcel Liviu Stoica, Rozalia Onofrei, Lucian Cornel Sorica, Daniel Eric Lode. Potrivit datelor Registrului Comerţului, în anul 2010, societatea cu 80 de angajaţi a realizat o cifră de afaceri de 8.227.064 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii