Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul Năvodari înfloreşte Viceprimarul Florin Chelaru - „ Suntem aici pentru a finaliza proiecte pentru 2014”

ro

19 Feb, 2014 00:00 2586 Marime text
Bugetul Primăriei Năvodari a crescut semnificativ în 2014, comparativ cu anul trecut. Administraţia locală speră că astfel va reuşi să finalizeze, în cel mai scurt timp, toate proiectele demarate. Bugetul pentru anul acesta a fost votat în cadrul şedinţei de Consiliu Local de luni.
 
„Am fundamentat un buget de venituri şi cheltuieli fundamentat, asta înseamnă inclusiv instituţiile subordonate, în valoare de 177.943 lei. ” a declarat Margareta Mitran, director economic. La rândul său, viceprimarul Florin Chelaru a precizat că în anul 2014 vor fi finalizate mai multe proiecte. „Suma mă mulţumeşte mai ales că sunt proiecte pe care le vom finaliza în acest an. Am trecut atât la venituri cât şi la cheltuieli întreaga sumă din proiect. Suntem aici pentru a finaliza proiecte pentru 2014”, a spus Florin Chelaru, viceprimar Năvodari. Pentru că autorităţile din Năvodari investesc în proiecte importante, dar şi în oameni, Consiliul local vine în sprijinul performanţei intelectuale şi sportive.

Echipa de fotbal Săgeata Năvodari va dispune de un stadion dotat conform cerinţelor UEFA. „Trebuie să aducem stadionul la un minim de încadrare la categoria a III-a UEFA. Pentru aceasta, am stabilit sume pentru derularea proiectului”, a afirmat Florin Chelaru. În acelaşi timp, o elevă eminentă care studiază în Anglia şi reprezintă România peste hotare va fi ajutată de autorităţi să îşi achite o parte din taxa de şcolarizare. „Este vorba de o tânără care studiază în Anglia. Ea ar avea nevoie de un ajutor din partea Consiliului Local, de vreo 3.000 de lire, suma pe care consilierii au aprobat-o”, a adăugat viceprimarul oraşului Năvodari. În acest an, oraşul Năvodari va adera la Asociaţia Naţională a Staţiunilor Turistice din România, în vederea dezvoltării şi promovării turismului local.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii