Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ITM Constanţa, despre acidentul de muncă, produs ieri la Decirom SA

ro

02 Jul, 2019 13:19 3070 Marime text
În urmă cu o zi, la SC Decirom SA, atelier macarale cheu Dana 47 din Portul Nou, a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.  Ionel C., sudor de meserie, în vârstă de 57 de ani, în timpul desfăşurării activităţii de muncă I s-a făcut rău. Acesta a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijilor medicale.
 
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC DECIROM SA în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile şi completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare intocmit de comisia numită de catre angajator, va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii