Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O constănţeancă, nemulţumită de traseul liniei 5B Ce spune directorul RATC, Ovidiu Tănase

ro

29 Jan, 2016 00:00 2578 Marime text
O constănţeancă, nemulţumită de traseul 5B al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC), rută care deserveşte locuitorii din Kilometrul 5, a postat pe o pagină de socializare următorul mesaj: „Linia 5B, în orele de vârf de dimineaţă, are întotdeauna maximum cinci călători pe ruta străzii Muşcatelor. Traseul ales nu vine în sprijinul locuitorilor străzii şi, în plus, produce daune locuinţelor şi circulaţiei riveranilor, nefiind respectate ampriza străzii, exercitarea dreptului de folosinţă la accesul pietonal“.
 
Contactat telefonic, directorul RATC, Ovidiu Tănase, a declarat că traseul nu poate fi schimbat la cererea fiecărui locuitor al municipiului. „Nu putem schimba traseul liniei 5B. Aşa a fost gândit, pentru a deservi constănţenii din zonă. Oamenii şi-ar dori ca autobuzele să oprească chiar în faţa blocului sau a casei lor, dar nu se poate“, a declarat Ovidiu Tănase.
 
Potrivit informaţiilor postate pe site-ul RATC Constanţa, linia 5B circulă pe următorul traseu: Gară - strada Theodor Burada - bulevardul 1 Mai - şoseaua Mangaliei - strada Hatman Arbore - strada Tractorului - strada Fântânelelor - strada Mușcatelor - strada Hatman Arbore - şoseaua Mangaliei - sens giratoriu Cumpăna - şoseaua Mangaliei - bulevardul 1 Mai - strada Theodor Burada - Gară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii