Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu m-am târât niciodată" Elena Frîncu i-a predat ştafeta lui Buşu Jr. (galerie foto)

ro

14 Mar, 2012 02:26 5363 Marime text
Elena_Francu_Francu_Elena_1.jpgElena Frîncu, supranumită doamna sportului constănţean, a predat ieri ştafeta Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Director executiv interimar a fost numit, prin Ordinul 303 al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Sorin Buşu. Până la acest moment, Buşu Jr. era directorul adjunct al instituţiei.

Ziua de ieri a fost una cu totul deosebită pentru Elena Frîncu. Fosta sportivă de performanţă a condus o ultimă şedinţă în calitate de director executiv al DJST, înainte de pensionare. În acest context, cu lacrimi în ochi, Elena Frîncu a prezentat echipa pe mâinile căreia lasă instituţia căreia i-a dedicat ani din viaţă. „Sportul a fost viaţa şi familia mea. Greu de înţeles pentru cei care n-au transpirat niciodată. Nu m-am târât niciodată. N-am s-o fac nici acum", a afirmat Frîncu.

Elena_Francu_Elena_Francu_2.jpgElena Frîncu a mărturisit că nu plânge pentru că a îmbătrânit, ci fiindcă simte o oarecare instabilitate în spiritul de echipă al celor în care a crezut. La eveniment a participat şi duhovnicul doamnei sportului constănţean, părintele Marius Moşteanu, cel care a declarat că „sora Elena va rămâne o amintire plăcută pentru DJST".

Chiar dacă directorul executiv interimar al instituţiei este Sorin Buşu, fiul lui Gheorghe Buşu, directorul adjunct de la AJOFM Constanţa, liderul democrat-liberalilor constănţeni ne-a declarat că el îl susţine pentru conducerea instituţiei pe Florian Constantin, fost sportiv de performanţă. Chiru a declarat că a trimis această propunere la Bucureşti, la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Propunerea nu reprezintă o decizie a Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Elena Francu 14 Mar, 2012 09:13 VA ROG FRUMOS SA PUBLICATI ACEST COMENTARIU . DJST CONSTSANTA ESTE DIRECTIE DE TINERET SI SPORT . DUPA UN SPORTIV DE VALOARE A VENIT TIMPUL CA SI UN TANAR DE VALOARE SA OCUPE ACEASTA DIRECTIE . HAIDETI SA FIM CU TOTII MAI BUN SI SA IL AJUTAM PE SORIN SA CREASCA FRUMOS IN CONTINUARE . ESTE UN TANAR FOARTE VALOROS CU EXPERIENTA DE VIATA SI DE MUNCA IAR NOI AVEM OBLIGATIA SA PREDAM STAFETA TINERILOR