Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Băsescu - "Fratelui meu îi plac roşiile româneşti din grădină” Preşedintele Băsescu şi roşiile negre de la Ferma 10 Agigea

ro

23 Aug, 2013 00:00 2892 Marime text
Aflat ieri la o expoziţie agricolă din Călăraşi, preşedintele Traian Băsescu a povestit cum fratele său Mircea a încercat să-l convingă să mănânce roşii negre, însă nu a reuşit. „Am acasă roşii galbene de-alea mici şi frate-miu mi-a adus la Neptun, tot de la el din grădină, roşii negre. Pe cuvânt că nu-ţi vine să le mănânci alea negre, alea galbene mai merge să le mănânci, dar alea negre, deci culorile astea care sunt anormale... Ce să faci cu ele?", a spus preşedintele.

Pentru a elucida misterul roşiilor negre l-am contactat pe Mircea Băsescu, care ne-a povestit că legumele provin la la Ferma 10 Agigea. „Roşiile negre, de fapt un verde închis spre negru, sunt cultivate la ferma 10 de la Agigea. Acolo avem şi piersici turtite. Este vorba despre o asociere între Global Business & Investments şi Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură (SCDP) Constanţa. Acolo avem asemenea minunăţii de legume şi fructe”, ne-a dezvăluit Mircea Băsescu. Cât priveşte gustul legumelor neobişnuite, acesta „este puţin acrişor”, a mai spus Mircea Băsescu, care ne-a mai destăinuit că preşedintelui Traian Băsescu îi plac „roşiile româneşti, din grădină”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii