Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătăţii vrea transparenţă Cum se vor desfăşura achiziţiile centralizate de medicamente, materiale sanitare şi echipamente medicale

ro

28 Feb, 2014 00:00 1705 Marime text
Ordinul Ministrului Sănătăţii privind asigurarea transparenţei specificaţiilor tehnice aferente achiziţiilor publice centralizate a fost publicat în Monitorul Oficial de ieri, 27 februarie.
 
Ordinul presupune următoarele: art 1 - specificaţiile tehnice din cadrul documentaţiilor de atribuire aferente procedurilor de achiziţii centralizate de medicamente, materiale sanitare, echipamente medicale, echipamente de protecţie, servicii, combustibili şi lubrifianţi pentru parcul auto vor fi postate pe siteul Ministerului Sănătăţii la rubrica „Informare”, secţiunea Noutăţi şi şi secţiunea Achiziţii publice. Perioada de transparenţă este de 14 zile de la data publicării.
 
Pentru specificaţiile tehnice menţionate la art.1, la expirarea perioadei de transparenţă va fi postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii un comunicat de presă în care vor fi anunţate data şi locul desfăşurării şedinţei de dezbatere publică. După finalizarea şedinţei de dezbatere va fi postat pe siteul Ministerului Sănătăţii un comunicat în care vor fi prezentate rezultatele dezbaterii.
 
După preluarea rezultatelor dezbaterii va fi organizată o a doua şedinţă de dezbatere publică în care vor fi prezentate specificaţiile tehnice revizuite, conform rezultatelor obţinute în cadrul primei şedinţe de dezbatere.
 
La dezbaterile publice organizate pentru achiziţiile centralizate de medicamente, materiale sanitare, echipamente medicale, echipamente de protecţie, servicii, combustibil şi lubrificaţi pentru parcul auto vor participa un reprezentant al Direcţiei Achiziţii publice, experţi tehnici din comisia de întocmire a documentaţiei de atribuire, reprezentanţi desemnaţi ai comisiilor de specialitate, în funcţie de specificul fiecărei proceduri în parte, precum şi orice operator economic interesat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii