Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii lui Macovei au scandat „Jos Guvernul!"

ro

20 Jan, 2012 00:00 1425 Marime text

În timp ce ieri la Bucureşti mii de persoane au participat la mitingul organizat de USL, la Constanţa au continuat protestele din faţa Prefecturii.

Înarmaţi cu vuvuzele, circa o sută de constănţeni, cadre militare în rezervă şi disponibilizate, au scandat lozinci împotriva Guvernului Boc şi a preşedintelui Băsescu. Foştii militarii au purtat pancarte pe care erau inscripţionate „Am sărăcit bine!", „Anticipate, nu comasate!", „Vrem Guvern tehnocrat, nu miniştri de căcat", „Vrem Guvern de specialişti, nu miniştri pedelişti!", „Noi suntem poporul, Jos cu dictatorul!", „Noi v-am dat un vot, Voi ne-aţi dat-o bot!". Unul dintre coodonatorii protestului de ieri a fost Remus Macovei, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă şi Disponibilizate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • c.constantin 20 Jan, 2012 01:29 La cadre a disparut rusinea,prin sfidarea cu pensii nevisate de medici,ingineri,profesori,...un politist de frontiera cu 7 clase,iesit la pensie la 54 de ani 1600 roni cat un profesor universitar,...te crucesti nu alta!!