Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniu delicios şi multe flori Pacientele de la Spitalul Judeţean Constanţa şi Spitalul de Boli Infecţioase, răsfăţate, de 8 Martie, de Arimex Comexim 2000 SRL

ro

08 Mar, 2018 00:00 2586 Marime text
Societatea Arimex Comexim 2000 SRL, care asigură hrana zilnică a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi Spitalul CFR Constanţa, va oferi azi un meniu de sărbătoare.
 
În plus, toate reprezentantele sexului frumos vor primi, din partea voluntarilor Asociaţiei „Suflete deschise“, frezii, cutii de bomboane cu ciocolată şi căpşuni, sucuri de portocale, dar şi felicitări cu iconiţe, rugăciuni, precum şi multe zâmbete, îmbrăţişări, încurajări şi o mulţime de mesaje de însănătoşire şi bunăstare.
 
La micul dejun, toată lumea va primi ceai Lipton cu lămâie, unt, miere, gem de cireşe, şuncă presată, şunculiţă ţărănească, parizer de pui, crenvurşti de pui, caşcaval, specialitate Del Delis, caş proaspăt de vacă, brânză proaspătă de vaci, brânză topită, iar la supliment - biscuiţi populari, lapte dulce, iaurt natural, budincă de caramel şi frişcă, budincă de vanilie şi căpşuni.
 
Pentru masa de prânz, Arimex Comexim 2000 SRL va pregăti ciorbă ţărănească de văcuţă, borş de perişoare, ciorbă ţărăneasca de purcel, supă de legume cu smântână, supă ţărănească de legume, mix grill la grătar (friptură de porc, mititei, cârnaţi de casă liliput, ficat de porc) cu piure de cartofi, vrăbioară de mânzat la tavă în sos vânătoresc cu piure de cartofi, tochitură dobrogeană cu mămăliguţă, friptură de văcuţă în sos de roşii şi cartofi la cuptor, friptură din piept de pui înăbuşit în sos Napoli, mititei la grătar cu piure de cartofi şi muştar, friptură de pui la tavă cu cartofi la cuptor, cartofi natur cu brânză de vaci, salată de varză albă şi morcovi, salată de murături asortate. La desert, pacienţii vor fi serviţi cu portocale, banane, mere, compot de ananas cuburi, mere coapte umplute cu miere şi stafide, prăjitură de casă cu vanilie şi caise, iaurt cu bucăţi de ciocolată.
 
La cină, pacienţii internaţi în cele trei unităţi sanitare vor putea mânca spaghete milaneze gratinate cu parmezan, pulpe întregi de pui la cuptor şi pilaf cu broccoli, ardei, morcov şi ciuperci, paste carbonara cu şuncă, ciuperci şi smântână, piept de pui cu conopidă şi pilaf, piept de pui rasol cu brânză cremoasă şi smântână, ceai Lipton cu lămâie, iar la desert vor primi prăjitură de casă cu caise.
 
„Pentru că sunteţi cele mai delicate şi sensibile fiinţe, pentru că sunteţi cele care dau viaţă şi ne înseninaţi viaţa, pentru că sunteţi cele care daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsiţi în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul dumneavoastră ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea, dar şi pentru tot ceea ce reprezentaţi, timpul se opreşte puţin în loc, la fiecare început de primăvară, în ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, în ziua în care femeia este în centrul atenţiei, ca sa să vă aducă un omagiu. La mulţi ani!“, a transmis tuturor doamnelor administratorul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, Vergil Drăghici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii