Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco, autoservirea cu cele mai mici preţuri

ro

27 Jan, 2014 00:00 6254 Marime text
Aşa cum v-am promis, am revenit cu recenzia pentru acest restaurant-autoservire, deschis din luna noiembrie, în zona Maritimo Shopping Center.

Acesta se află peste drum de centrul comercial, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă Casa Shutu şi este amenajat la parterul unui bloc proaspăt construit. Sala unde este amenajată autoservirea este legată de o sală de conferințe, acolo unde, atunci când noi am ajuns, se desfăşura o întâlnire a investitorilor.
În general nu prea sunt multe de spus... prețurile sunt mici, dar calitatea pe măsură. Garniturile sunt 3 lei, deserturile, sucurile şi fresh-ul, la fel. Ciorbele costau 8 lei, tocănița de pui era aproximativ 7 lei, iar snițelul crocant nu costa mai mult de 5 lei.

La final, mie mi-a dat impresia că este o autoservire destinată muncitorilor de pe şantierele alăturate şi în niciun caz destinată clienților. Totuşi, am văzut persoane care ieşeau de la respectiva conferință şi serveau masa aici.
Conform Registrului Comerţului, autoservirea Marco funcționează pe societatea SC Marco Management SRL şi este administrată de Clementina Stamate şi Marius Stamate. Cei doi au fost implicaţi în societatea Pegas Tour SRL, societate falimentară în acest moment. Pe de altă parte, Marius Stamate mai este acționar şi în societățile: Green Heat SRL (radiată), Marco Chim SRL, MarcoStar Construct Stil SA (mandat cenzori expirat, mandat administratori expirat), Melbo Com SRL, Micos Intermed SRL(radiată) şi Vincomaris 98 SRL(radiată).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii