Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irina Loghin, Fuego, Alex Velea, Holograf Muzică şi voie bună cu ocazia Zilelor oraşului Techirghiol

ro

22 Aug, 2013 00:00 2815 Marime text
Concerte, concursuri, întâlniri cu persoane importante, dansuri, muzică şi artificii - la Zilele oraşului Techirghiol, care se vor desfăşura în perioada 24-25 august. Printre invitaţi, nume celebre ale muzicii populare şi uşoare din România: Irina Loghin, Fuego, Alex Velea, trupele Haiducii, Demenţialii şi Holograf.

Primarul Adrian Stan şi Consiliul Local invită locuitorii oraşului şi nu numai la manifestările organizate cu ocazia Zilelor oraşului Techirghiol. Seria manifestărilor dedicate sărbătoririi oraşului va fi deschisă de şedinţa festivă a Consiliului Local Techirghiol, care se va desfăşura pe terasa Restaurantului „Droma's”, sâmbătă, 25.08.2012, începând cu ora 17.00. Cu această ocazie, va fi înmânat titlul de Cetăţean de onoare al oraşului Techirghiol Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie. La eveniment vor participa şi dr. Adem Dalgic, primarul oraşului Tekirdag din Turcia (oraş înfrăţit cu Techirghiol-ul în anul 1999), Massimo Tedeschi – preşedintele Asociaţiei Oraşelor Termale din Italia, Luca Bruschi – consilier al Asociaţiei Oraşelor Termale din Italia. De asemenea, în cadrul şedinţei festive vor fi înmânate o serie de plachete şi diplome delegaţiilor străine şi reprezentanţilor consulatelor din Constanţa.

Nu în ultimul rând, vor fi premiaţi şi locuitorii oraşului care au trecut de vârsta de 85 de ani, dar şi cuplurile care au peste 50 de ani de căsătorie. După şedinţa festivă, începând cu ora 19.00, pe faleză, va avea loc defilarea ansamblurilor artistice: Pescăruşul (tradiţional românesc ), Can-su (tătărăsc), Veria (armânesc), Sureya (turcesc), ansamblul de balet Angy dance studio, dans sportiv Techirghiol. Cei prezenţi vor putea asculta şi melodiile interpretate de Fanfara Clubului elevilor, dar şi pe copiii de la grădiniţe şi pe elevii de la Liceul „Emil Racoviţă”. Seara va continua cu prezentarea dansurilor tradiţionale - un spectacol oferit de minorităţile din oraş. Invitaţii principali ai serii sunt Fuego şi Alex Velea. Seria de manifestări va continua şi duminică, începând cu ora 10.00, când vor debuta luptele în nămol, urmate de un concurs de înot. La ora 11.30 se va desfăşura concursul „Cine prinde raţa”. Nu au fost neglijaţi nici microbiştii. Aceştia pot urmări un turneu de fotbal - Cupa „Sparta Techirghiol” şi un meci demonstrativ - Old boy’s pe stadionul din localitate. De la ora 19.00, va începe spectacol festiv „La mulţi ani, Techirghiol!”. Pe scenă vor urca trupele Haiducii, Demenţialii, Holograf, dar şi îndrăgita interpretă Irina Loghin. Seara se va termina cu un spectaculos foc de artificii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii