Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înmormântare cu preot şi slujbă religioasă Afaceristul Viorel Vălimăreanu a fost condus, ieri, pe ultimul drum (galerie foto)

ro

16 Jan, 2014 00:00 4608 Marime text
Omul de afaceri Viorel Vălimăreanu, găsit decedat pe 13 ianuarie în propria maşină, aproape de lacul Tatlageac, a fost condus ieri pe ultimul drum de familie şi câţiva prieteni. A fost înmormântat la Cimitirul Municipal. Înainte de înmormântare, a avut loc şi slujba religioasă la biserica Sfânta Cruce, din cartierul Energia. „Preotul Nicolae Dragoş a făcut slujba în biserică, respectând toate canoanele bisericeşti, dat fiind că poliţia nu a dat verdictul final de sinucidere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, Călin Gavrilaş.

Reamintim că, pe data de 13 ianuarie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost chemaţi să lichideze un incendiu izbucnit la o maşină, la ieşirea din comuna 23 August, pe drumul spre staţiunea Olimp. Surse apropiate anchetatorilor au declarat că automobilul aparţine lui Viorel Vălimăreanu, de circa 60 de ani, şeful Clubului 23 Cherhana. Mai mult decât atât, în maşină s-ar fi aflat chiar omul de afaceri. În maşina afaceristului au fost găsite patru butelii. Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri.

Cu cine a făcut afaceri Viorel Vălimăreanu

Unul dintre partenerii de afaceri ai lui Viorel Vălimăreanu este directorul general adjunct al Administraţiei Canalelor Navigabile şi preşedintele unei organizaţii PNL Constanţa. Conform datelor oficiale, Viorel Vălimăreanu este un afacerist cu state vechi. El deţine, împreună cu Luigi Cioranu, cu Dan Pelcinschi - director general adjunct al Administraţiei Canalelor Navigabile şi preşedinte al unei organizaţii PNL Constanţa, dar şi cu Constantin Chicheanu, cunoscut afacerist constănţean, firma Super Bonus L.V. SRL. Numele lui Viorel Vălimăreanu apare în SC No Trick SRL, firmă aflat în faliment, dar şi în Star Game Impex SRL, unitate radiată. Vălimăreanu mai apare în SC Esox International SRL, unitate cu sediul în hotelul Olimpus şi cu obiect de activitate „piscicultura”. Asociaţi în firmă îi găsim pe Luigi Cioranu, de 51 de ani, din Constanţa, (administrator) şi pe Viorel Vălimăreanu. Firma deţine lacul de la 23 August în baza unui contract de concesiune încheiat la data de 6 decembrie 2000, perioada de valabilitate fiind de 49 de ani. În 2005, unitatea a avut o cifră de afaceri de 53.140 de lei şi cinci salariaţi. SC Super Bonus L.V. SRL are sediul pe strada Miron Costin şi obiect de activitate „restaurante”. Asociaţii sunt, după cum arătam şi mai sus, Luigi Cioranu (administrator), Viorel Valimăreanu, Dan Pelcinschi, de 54 de ani (administrator), din Constanţa, şi Constantin Chicheanu, tot de 54 de ani, din Constanţa. Conform datelor de bilanţ, în 2004 firma a avut o cifră de afaceri de 271.295 de lei şi 6 salariaţi. În 2003, firma a avut o cifră de afaceri de 3.199.420 de lei, având 19 salariaţi. După cum arătam şi în ediţiile trecute, numele afaceristului constănţean Constantin Chicheanu a fost vehiculat în dosarul „Ţigareta”. Dan Pelcinschi nu apare doar în SC Super Bonus L.V. SRL. Conform propriilor consemnări făcute într-o declaraţie de interese, directorul general adjunct al Administraţiei Canalelor Navigabile şi preşedintele unei organizaţii PNL Constanţa este administratorul SC Diart Trade SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii