Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Rapsodiei din cartierul Compozitorilor (galerie foto)

ro

27 Apr, 2013 00:00 2703 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.
 
Pe adresa cotidianului ZIUA de Constanţa un constănţean ne-a semnalat starea în care se află strada Rapsodiei. „Strada Rapsodiei care a fost asfaltată acum câteva luni din banii noştri. Pe trotuarele asfaltate a început să crească iarbă! Bătaie de joc şi bani aruncaţi. Nimeni nu verifică lucrările şi nimeni nu le remediază. Tot pe trotuare au rămas găurile pentru stâlpii de curent, în care poţi să-ţi rupi picioarele când treci noaptea pe acolo. Asfaltul pus pe stradă se termina brusc,iar lucrările nu par a fi reluate prea curând, deoarece utilajele au dispărut demult din zonă.

Din toate străzile din Compozitorilor s-a asfaltat pe jumătate doar strada Rapsodiei, dar din păcate foarte prost, cu bani aruncaţi pe fereastră. Şi noi plătim impozite şi ar trebui să beneficiem de asfalt şi lucrări de calitate”, ne-a scris un constănţean care locuieşte pe această stradă. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii