Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Griviţei din centrul oraşului (galerie foto)

ro

16 Mar, 2013 00:00 2367 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Situată chiar în centrul municipiului, este circulată zilnic de mulţimea care se duce în Piaţa Griviţei pentru cumpărături. Dar aţi văzut cum arată? Aţi încercat să mergeţi pe trotuarele înţesate de gropi, crăpături şi denivelări. Mizeria, prezentă şi ea, face parte din peisaj. Carosabilul are aceeaşi soartă ca şi trotuarele: aceleaşi crăpături şi aceleaşi gropi, care distrug maşinile. Strada Griviţei se intersectează cu străzile Avram Iancu, Atelierelor, I.G.Duca, Jupiter, Mercur, Ştefan cel Mare,  George Enescu, Ilarie Voronca, Mihai Viteazu, Miron Costin, Ion Lahovari, Siretului, General Manu.  Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neamtu 16 Mar, 2013 16:03 -Pai cum sa treaca primaru su vicele pe strazi care le e frica de rromi turci, si inafara de asta ce interes au? Poate daca va trece str grivitei in Mamaia atunci da interes de pavare a strazilor.