Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea blocului LT 7 de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu (galerie foto)

ro

13 Apr, 2013 00:00 1542 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.


Şoc şi groază! Asta am găsit pe aleea de lângă blocul LT. 7 situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Constanţa, anume bulevardul Alexandru Lăpuşneanu 165, în zona magazinului Lidl. Gropi imense aşa cum vezi doar la ţară, pline cu apă murdară. Noroi cât casa, aşa cum nu ţi-ai fi imaginat vreodată că ar putea exista într-un oraş, care este vizita vara de mii de turişti din şară şi străinătate. Aleea nu este asfaltată, iar locatarii sunt nevoiţi să încalţe cizmele de cauciuc, după fiecare ploaie. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hipocrit 14 Apr, 2013 18:01 veniti in parcul de la casa de cultura sa vedeti fantana arteziana care nu a fost curatata sau vopsita de cel putin 2 ani, poate ne raspund edilii cat costa intretinerea lor si in ce consta ,ca aici nu s-a facut nimic..... bravo Mazare!!!!!!!!