Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul director al SC Neptun-Olimp a trecut în nefiinţă

ro

13 Aug, 2013 00:00 2174 Marime text
A plecat dintre noi fostul director de la SC „Neptun-Olimp", Rafte Pascal. Între anii 2000 – 2004 a fost şi consilier local.
A fost membru în conducerea PNŢCD şi fost deţinut politic. Rafte Pascal a fost înmormântat, duminică, la Cimitirul central din Constanţa.


„Cu profundă tristeţe am aflat de trecerea în nefiinţă a unui om de a cărui prietenie am avut privilegiul să mă bucur.
Pascal Rafte a fost un membru autentic al PNŢCD care, deşi a suferit în vremea comunismului pentru convingerile sale, le-a rămas fidel până la sfârşitul vieţii, fiind în opinia mea un model de politician consecvent, care impune respect. Am apreciat întotdeauna poziţia lui tranşantă împotriva forţelor reminiscente ale comunismului şi am fost, nu de puţine ori, solidari în atitudini anticomuniste care au marcat perioada de după 89. L-am apreciat ca un bun profesionist, un economist care s-a adaptat rapid la principiile economiei de piaţă. Pentru toate acestea îi mulţumesc bunului Dumnezeu că a îngăduit să fim prieteni şi mă rog să se odihnească în pace!”, a declarat Dănuţ Culeţu, preşedintele Partidului Forţa Civică, Filiala Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii