Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fii bun! Arată că îţi pasă! Un nou apel lansat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL

ro

27 Feb, 2020 00:00 3467 Marime text

În prima zi a primăverii, toate doamnele şi domnişoarele de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, de la secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi cele de la Spitalul CFR vor primi, din partea societăţii Arimex Comexim 2000 SRL şi de la voluntarii Asociaţiei „Suflete deschise“, flori, mărţişoare şi prăjituri, însoţite, bineînţeles, de zâmbete, cuvinte de încurajare, de mângâiere, alinare şi multă dragoste.


La fiecare început de primăvară, celebrăm ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenţiei. Din păcate, multe persoane în vârstă sau bolnave întâmpină triste primăvara singure, în casele lor sau, mai grav, pe patul de spital. Majoritatea sunt mame, surori, soţii, chiar şi copii la care nu vine nimeni. Fie că sunt prea departe, fie că nu pot, fie că pur şi simplu nu mai are cine să vină. „De aceea, ar trebui ca noi să ajungem la ei cu un mărţişor, o floare la căminul de bătrâni sau la spital. Să aducem alinare şi acelor femei singure la care nu vine nimeni, în speranţa de a le alunga tristeţea şi a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Dacă nu putem înmulţi pâinile şi peştele, stă în puterea noastră să înmulţim şi binele, şi bucuria. Natura renaşte, renaşte speranţa şi reînvie iubirea şi acum, în Postul Paştelui, se cuvine să punem început bun şi să facem să rodească faptele bune“, spun reprezentanţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.

Mai mult, sfatul echipei Arimex Comexim 2000 SRL este să fim buni, în orice situaţie şi dincolo de toate provocările. „Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti. Iartă-i, oricum! Dacă ai succes, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi. Caută succesul! Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela. Fii cinstit şi sincer! Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi. Construieşte, oricum! Dacă îţi găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi. Fii fericit, oricum! Binele pe care îl faci azi oamenii îl vor uita mâine. Fă bine, oricum! Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate niciodată nu va fi de ajuns. Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum! La urma urmei, este între tine şi Dumnezeu. N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum! Cu cât avem mai puţin, cu atât să dăm mai mult. Pare absurd, dar aceasta e logica dragostei. Viaţa nu este o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e istorie, mâine e mister, iar azi e un cadou. Bucură-te de el!“, spune Petre Preda, reprezentantul Asociaţiei „Suflete deschise“.


„Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. Rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească“, adăugat Petre Preda.


Citeşte şi:

Ajutat de Asociaţia „Suflete Deschise“ şi societatea Arimex Comexim 2000 SRL, Moş Crăciun a ajuns şi la oamenii străzii (galerie foto)

Surprize mari pentru cei mici de la Arimex Comexim 2000 SRL Moş Crăciun, însoţit de personaje îndrăgite, se află în spitalele din Constanţa (galerie foto)

De Crăciun, meniuri tradiţionale şi o mulţime de bunătăţi, pregătite de Arimex Comexim 2000 pentru pacienţii constănţeni


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii