Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, organizat de Polaris M Holding

ro

04 Jun, 2018 10:56 2384 Marime text
Polaris M Holding organizează în parteneriat cu Asociația “United Hands România”, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, o vizită la stația de sortare si reciclare deseuri. evenimentul va avea loc marți, 5 iunie 2018, ora 13.30, la sediul SC M M Recyclyng SRL.
           
La activitate va participa un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12-18 ani, care provin din centrele de plasament “Antonia” și “Delfinul” din Constanța.
           
Tema anului 2018, aleasă de UNEP (Programul Națiunilor Unite Pentru Mediu) este “Beat  plastic pollution!”, având motto-ul “If you can`t reuse it, refuse it!”, invită guvernele, industriile comunitatea și oamenii să colaboreze pentru a găsi soluții sustenabile pentru reducerea producției si uzului excesiv de plastic de unica folosință, care poluează apele si solul, afectând pe termen lung calitatea vieții și a sănătății umane.
 

"Activitatea noastra iși propune să facă cunoscută tinerei generații importanța reducerii consumului de plastic, dar și posibilitatea colectării si reciclării lui în scopul producerii de noi articole, cu un consum mai mic de energie si combustibili", anunţă reprezentanţii Polaris M Holding.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii